© CoLAB Design Studio Pty Ltd - 2019 - All Rights Reserved. Photo Credits: Shannon McGrath, Estelle Judah, Hannah Caldwell, Andrew Hobbs.

@COLABDESIGNSTUDIO

FOLLOW US

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

+61 3 9942 9988

Box Hill Central Nth Play

A central feature of CoLAB's refurbishment of the public areas and amenities at Box Hill Central North; the kids play centre offers a new hub for community and activity. Combining traditional active play elements, digital gaming, reading, learning and quiet areas, the Box Hill space theme also carries across parent's amenities, kids dining area in the food court.

‚Äč

Project Team

Client: Vicinity Group

Technology: Interactivity

Graphic Design: Town Design

Builder: Kor Commercial Design

Images source: www.mamaknowseast.com.au.com