The renovation of this 1990's town-house has been undertaken with contemporary luxury living in mind.  The design centres around a new stair and skylight void, filling the home with light.  Extensive replanning has created large open plan living spaces, luxurious amenities and a strong outdoor connection to both the front and rear of the home.

Prahran House 02

in progress...

FOLLOW US

+61 3 9942 9988

WE ARE CURRENTLY WORKING FROM HOME AMIDST THE COVID-19 CRISIS.

FOR PROJECT ENQUIRIES, PLEASE EMAIL US AT INFO@COLABDESIGNSTUDIO.COM.AU 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

@COLABDESIGNSTUDIO

© CoLAB Design Studio Pty Ltd - 2020 - All Rights Reserved. Photo Credits: Shannon McGrath, Estelle Judah, Hannah Caldwell, Andrew Hobbs.